BIOFREEZE gel antiinflamator

Cod: BIOFREEZE
Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
Biofreeze - Gel antiinflamator Crioterapie - crema stop durere
Disponibilitate: Stoc suficient
70 Lei

Crema gel antiinflamator STOP DURERE Biofreeze

Nu lasa durerea sa te intrerupa. Ai la indemana Biofreeze, un gel "la rece" care amelioreaza dureri articulare, musculare, ligamentare, dorso-lombare, dar si pentru calmarea durerilor provocate de luxatii sau entorse. Se aplica pe zona dureroasa si efectul de calmare a durerii este resimtit imediat. Fabricat in SUA din ingrediente naturale, Biofreeze  contine un extras din radacina unei plante ILEX din America de Sud. Aceasta are un efect imediat de calmare a durerii alaturi de ceilalti compusi.

Biofreese, gel pentru calmarea durerii este indicat pentru artrita, dureri musculare si articulatii, dureri de spate, durere cervicala, de genunchi. De asemenea, ajuta la tratarea durerii asociate cu boli precum neuropatia diabetica, tendinita, bursita, fasciita plantara si altele.

Biofreeze, de nelipsit din trusa medicala a sportivilor

Nu e un secret ca sportivii sunt solicitati si sunt expusi la mici accidentari. Tocmai de aceea gelul de calmare a durerilor este nelipsit din trusa lor de urgenta. Princiul crioterapiei este folosit de spirtivi cu succes in ameliorarea durerilor de orice intensitate.

Biofreeze apreciat de fizioterapeuti

Un feedback foarte bun vine si din partea fizioterapeutilor cat si pacientilor care au simtit cat de util este Biofreeze in calmarea durerii.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Produse asemănătoare