Lenjerie intima medicinala si sportiva

Vrei sa te simti bine in pielea ta? In aceasta categorie gasesti lenjerie medicinala si lenjerie modelatoare care rapunde nevoilor tale de zi cu zi sau in situatii speciale, precum sarcina si lauzia. Poti conta pe lenjeria modelatoare cea cea mai buna calitate care te va ajuta sa arati asa cum iti doresti in fiecare zi sau la evenimente speciale.

Practici un sport? Atunci stii cat de important este sa folosesti sutiene sport de calitate sau bustiere de sustinere.

Lenjerie intima pentru sarcina, lauzie si sutiene pentru alaptare

Sarcina este o perioada extraordinara iar lenjeria speciala pentru gravide iti va face ziua mai frumoasa si noaptea mai usoara. Corpul tau trece prin multe schimbari si ai nevoie sa te simti confortabil. Fa-o cu lenjeria prenatala potrivita tie si masurilor tale. Vorbeste cu medicul ginecolog despre centuri postnatale care te ajuta sa sustii greutatea sarcinii. Achizitioneaza din timp chiloti pentru lauze de unica folosinta si pune-i in bagajul pentru maternitate. Nu uita, vei avea nevoie de sutiene de alaptare. Alege modele frumoase si feminime de pe site-ul nostru si ti le livram in cel mai scurt timp.

Lenjerie modelatoare sexy

Da, vrem sa fim frumoase in fiecare zi. O lenjerie modelatoare sexi ne va da incredere si siguranta. Sa o purtam cu mandrie si sa ne bucuram de beneficii!

 

Sutien EVE 5209
329 Lei
Stoc limitat
Sutien Microenergen
379 Lei
Stoc suficient
Sutien Clara
235 Lei 280 Lei
Stoc suficient
Sutien Jana
280 Lei
Stoc suficient
Sutien Casamia
225 Lei 238 Lei
Stoc suficient
Twin Sharper firm 1782
125 Lei
Stoc suficient
Sutien 5768 LYNN
189 Lei 310 Lei
Stoc suficient
Sutien 5769 Lotta
189 Lei 310 Lei
Stoc suficient
Sutien ROSA FAIA
279 Lei 310 Lei
Stoc suficient
Sutien confort
249 Lei
Stoc suficient
Sutien sport
260 Lei
Stoc suficient