DORSOPLUS 

Orteza toracală  din material elastic de maxima calitate ofera comfort cu atelare paravertebrală. Închidere și reglare prin sistem tip Velcro. Menține poziția corectă a părții superioare a corpului  prin retropulsia umerilor.

 

SPINFAST

Corset pentru hernie de disc, discuri deplasate, discuri lipsite, scolioză, cifoză spinoasă ruptă și în timpul recuperării acestor afecțiuni.

• Se potrivește bine corpului și sprijin complet datorită artelelor și centurii elastice.

• Dă respirabilitate datorită materialului special de design


Corset lombar

Scapa de durerea de spate! Iti recomandam un corset lombar pentru hernia de disc, lombalgie, contracturi musculare sau artroza. Usor de purtat si reglat, corsetul iti asigura o pozitie corecta de-a lungul zilei si amelioreaza durerile.


Corset lombo sacral

Moale, respirabil si usor, corsetul reglabil antibacterian Crossover reduce durerile lombare sau cele provocate de hernia de disc lombo sacrala. Totodata, corsetul este ideal si pentru artroza lombara, traumatisme la nivel lombar, contracturi musculare sau convalescenta postoperatorie.


Biofreeze Gel - calmarea rapida a durerilor

Gel tratament cu terapie la rece si cu actiune rapida. Iti recomandam acest gel crioterapic pentru a reduce rapid durerile musculare, articulare, de ligamente sau provocate de entorse si luxatii. Are efect analgezic si antiinframator rapid.


KINETEC SPECTRA ESSENTIAL - Aparate pentru miscare pasiva

Dispozitiv medical pentru recuperare a genunchiului, a gleznei. a coapsei sau pentru umar si cot. In functie de nevoia de recuperare, puteti achizitiona acest dispozitiv medical sau il puteti inchiria pe perioada necesara recuperarii fizice.


Plasturi biofizici cu infrarosu - efect analgezic si reparator

Pach-urile pentru dureri musculare Rimini Welness sunt dispozitive medicale care amelioreaza durerea fara a elibera in corp substante farmaceutice. Acestia functioneaza pe principiul biofizic al propriului corp capabil sa reflecte propria energie. Scapa de dureri musculare, osoase sau articulare cu inovatoarele patch-uri Rimini Welness.


Plasturi analgezici Cerotti Fit

Scapa de durere cu plasturii analgezici Cerroti Fit. Patch-urile terapeutice incalzesc zona dureroasa si reflecta energia corpului care produce un efect analgezic fara a apela la nici un fel de produs farmaceutic. Amelioreaza dureri de spate, dureri musculare sau contracturi musculare. 1 plasture = 5 zile fara durere.